HCM Constanța dispută, mâine, la Buzău cel mai dificil meci din grupa C a Ligii Campionilor Velux EHF. Aprecierea vine de la antrenorul constănțean Ion Crăciun care spune însă că echipa sa are de recuperat două puncte importante pe care le-a pierdut în Polonia, drept pentru care va juca cu gândul la victorie din primul moment și până în ultimul. ”Jocul de mâine este cel mai greu din grupă, pentru că întâlnim o echipă extraordinar de puternică, putem spune chiar o multinațională. Trebuie însă să facem un joc bun pentru că am pierdut două puncte și trebuie recuperate undeva, astfel că sperăm să facem un joc bun în care să vedem și la ce nivel suntem și să obținem și cele două puncte, atât pentru moralul jucătorilor cât și pentru clasament. Suntem constienți că e un meci dificil dar avem jucători buni și sperăm să demonstreze asta și mâine pe teren”, a declarat, astăzi, antrenorul HCM Constanța, Ion Crăciun.
La rândul său, portarul Campioanei României, Rudi Stănescu, a declarat că deși și-ar fi dorit să joace la Constanța, în fața propriilor suporteri, echipa este totuși bucuroasă că poate face acest lucru la Buzău, oraș considerat ”a doua casă” și unde HCM a obținut cele mai bune rezultate în cupele europene:”Într-un fel ne era dor de Buzău, pentru că ne-am simțit bine aici și este ca a doua casă. Atmosfera aici a fost foarte bună și sunt convins că și în acest an sala va fi plină și gălăgioasă, așa cum ne place ca să ne ajute să facem un rezultat bun. Cred că ne poartă noroc acest loc și sperăm să trecem de faza grupelor. Suntem convinși că putem obține o victorie în meciul de mâine.”
Și jucătorul Laurențiu Toma spune că se așteaptă ca meciul de la Buzău să fie unul cu noroc pentru echipa sa: ”Ne pare bine pentru că de fiecare dată sala de la Buzău a fost plină și ne-a împins de la spate să câștigăm. Sigur că suntem un pic triști pentru că nu jucăm la Constanța, acolo unde avem cei mai mulți susținători, dar sper ca ei să fie prezenți în număr mare și la Buzău”.
Inaintea meciului de mâine, campioana României are și câteva probleme de lot, existând jucători indisponibili dar și sportivi care vor juca accidentați. O altă situație deocamdată incertă este cea a lui George Buricea, jucător care a luat un cartonaș roșu în meciul din Polonia dintr-o fază pe care oficialii constănțeni au contestat-o și așteaptă încă decizia EHF.
Meciul de handbal dintre HCM Constanța și HSV Hamburg se va disputa mâine de la ora 20.00 în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău iar prețul biletului este de 40 de lei.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.