Conducerea organizației municipale a PNL Buzău a fost dizolvată, marți seară, de către Biroul Permanent Județean care a decis cu o majoritatea covârșitoare(22 voturi pentru, 2 abțineri și un vot împotrivă) dizolvarea actualului Birou Permanent al Organizației Municipale și numirea unui interimar în locul șefului de la municipiu Adrian Zoican, ales prin vot democratic în primăvara acestui an.

După scandal Romanescu și Zoican au mersla concertul susținut la Sala Sporturilor de Johann Strauss Ensemble dar nu au stat alături unul de celălalt

 

Decizia era una așteptată după ce în urmă cu câteva săptămâni un alt scandal a izbucnit în partid avându-l ca protagonist pe șeful organizației municipale Adrian Zoican.

Lui Zoican i se reproșează ineficiența politică și faptul că nu a adus mai mulți membrii în organizația municipală, că n u a mobilizat mai mulți activiști de partid la manifestările pe care partidul le-a organizat în ultima vreme, tensiuni create în relațiile cu vechi membri de partid. Un alt aspect care a cântărit greu în decizia luată marți seară și despre care membrii de partid au aflat la scandalul precedent ar fi acela că medicul Adrian Zoican a depus mărturie împotriva PNL Buzău, partid al cărui membru este, în calitate de martor în procesul pe care fostul consilier județean Ionuț Nicolae l-a intentat organizației județene a PNL Buzău pentru excluderea sa din partid.

Surse politice dau ca posibil înlocuitor la cârma organizației municipale pe Constantin Ionescu, fost membru PNL; ales consilier municipal independent și revenit în PNL în această toamnă.

Medicul Adrian Zoican va rămâne membru de partid și consilier județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.