Moș Crăciun a ajuns, miercuri, la Spitalul Județean unde a oferit cadouri la peste 200 de copii

1

Moș Crăciun a poposit, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Buzău acolo unde a oferit cadouri atât copiilor angajaților unității sanitare cât și celor internați pe secțiile spitalului. Cadourile au fost oferite de Consiliul județean, Spitalul Județean de Urgență și de către copii din grupul Happy Kids care au organizat o campanie de colectare de jucării în rândul elevilor Grădiniței cu Program Prelungit nr 7 din Buzău.

Primii care au primit cadouri de la Moș au fost copii angajaților spitalului cărora președintele Consiliului județean, Petre Emanoil Neagu, le-a mulțumit pentru eforturile depuse la locul de muncă astfel încât bolnavii care trec pragul unității sanitare să fie mulțumiți.

Moș Crăciun a urcat apoi în secția de Pediatrie a spitalului unde alături de managerul unității sanitare, Claudiu Damian, și de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a oferit cadouri constând în fructe, dulciuri si jucării celor peste 50 de copii internați urmând ca în cursul zilei cadourile să ajungă și la copiii spitalizați în secțiile exterioare ale Spitalului Județean Buzău.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.