Marius Anastasiu

Chirurgul Marius Anastasiu a demisionat, luni dimineață, de la conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău. Medicul și-a depus demisia, la prima oră, la cabinetul președintelui Consiliului Județean Buzău din motive personale. Medicul Marius Anastasiu a preluat conducerea Spitalului Județean Buzău la data de 1 august 2012 și a devenit director, cu acte, al celei mai mari unități spitalicești din județ în primăvara acestui an. Marius Anastasiu îşi va desfăşura activitatea din punct de vedere profesional pe secţia de Chirurgie a Spitalului Județean Buzău ca medic şef de secţie.
Conducerea Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Buzău a luat act de intenția managerului Marius Anastasiu,mulțumindu-ipentru efortul depus în perioada în care a fost manager.

„Domnul doctor Anastasiu și-a depus, astăzi, demisia din funcția de director al Spitalului Județean Buzău, din motive personale. Interimatul va fi asigurat de domnul doctor Ion Drăghici. În perioada următoare, domnul președinte al Consiliului Județean va lua o decizie referitoare la persoana care va prelua conducerea spitalului. Îi mulțumim domnului Anastasiu pentru activitatea depusă în timpul mandatului său. Ca urmare a activității echipei manageriale conduse de dr Anastasiu, datoriile spitalului s-au redus cu circa două treimi, contractul cu CJAS a cunoscut o majorare semnificativă și au fost parcurși pași importanți în procesul de acreditare„, a declarat Laurențiu Gavrilă, președintele C.A. al Spitalului Județean.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.