Florin Paraschivescu3
Directorul publicației Atac de Buzău, Florin Paraschivescu, redactorul Doru Iuga şi Oana Galanton, responsabil de marketing la aceeași publicație, au fost trimişi în judecată pentru șantaj în această săptămână, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Buzău pe data de 6 ianuarie.
Potrivit portalului instanțelor de judecată, cei trei reprezentanți ai ziarului săptămânal ”Atac de Buzău” au fost trimiși în judecată de procurori iar primul termen în proces a fost fixat deja pentru data de 12 ianuarie la Judecătoria Buzău. Cei trei au calitatea de inculpați iar în dosar apar ca părți vătămate fostul deputat Marian Ghiveciu, fostul consilier județean Dumitru Dobrică, directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, dar și primarii comunelor buzoiene Verneşti, Poşta Câlnău şi Gherăseni. În plus, primăriile din Gherăseni și Vernești s-au constituit părți civile în dosar.
Cei trei membri ai redacției săptămânalului „Atac de Buzău” au fost reţinuţi în urmă cu câteva luni după un flagrant organizat Oanei Galanton care ar fi pretins și primit de la primarul comunei Poșta Câlnău, Sorin Munteanu suma de 500 de lei, pentru ca acesta să nu mai apară în paginile săptămânalului buzoian. Ulterior reținerii doar directorul publicației, Florin Paraschivescu a primit mandat de arestare preventivă în timp ce ceilalți doi membri Doru Iuga și Oana Galanton au fost plasați în arest la domiciliu, respectiv control judiciar, măsuri aflate încă în vigoare după ce judecătorii au prelungit măsura preventivă luată împotriva lui Paraschivescu de mai multe ori.

1 COMENTARIU

  1. […] Directorul publicației Atac de Buzău, Florin Paraschivescu, redactorul Doru Iuga şi Oana Galanton, responsabil de marketing la aceeași publicație, au fost trimişi în judecată pentru șantaj în această săptămână, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Buzău pe data de 6 ianuarie. Potrivit portalului instanțelor de judecată, cei trei reprezentanți ai ziarului săptămânal ”Atac de Buzău” au fost trimiși în judecată de procurori iar primul termen în proces a fost fixat deja pentru data de 12 ianuarie la Judecătoria Buzău. Cei trei au calitatea de inculpați iar în dosar apar ca părți vătămate fostul deputat Marian Ghiveciu, fostul consilier județean Dumitru Dobrică, directorul Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.