Masini Politie urgente
Doi tineri cu un BMW au fost alergați de poliție pe strada Transilvaniei din municipiu după ce au refuzat să oprească la semnalul unui agent de circulație. Șoferul BMW-lui a făcut o depășire neregulamentară pe strada Transilvaniei, în zona Romcarbon, iar un echipaj de poliție aflat în zonă a observat manevra și a vrut să oprească mașina pentru a-l sancționa pe șofer. Tânărul a refuzat să oprească la semnalul agentului de circulație moment în care echipajul a pornit în urmărirea suspectului. Pentru că bărbatul nu a vrut să oprească, polițistul a chemat în ajutor și alte echipaje și astfel au reușit să blocheze autoturismul cu cei doi tineri în zona Fabricii de Bere. Cei doi au fost scoși din mașină, încătușați și duși le sediul Poliției Municipale.
Cei doi indivizi de etnie romă, de 18 si respectiv 20 de ani nu consumaseră alcool. Pentru că nu a oprit la semnalul agentului de circulație șoferul a fost lăsat fără permis și ambii au fost sancționați contravențional.

1 COMENTARIU

  1. […] Doi tineri cu un BMW au fost alergați de poliție pe strada Transilvaniei din municipiu după ce au refuzat să oprească la semnalul unui agent de circulație. Șoferul BMW-lui a făcut o depășire neregulamentară pe strada Transilvaniei, în zona Romcarbon, iar un echipaj de poliție aflat în zonă a observat manevra și a vrut să oprească mașina pentru a-l sancționa pe șofer. Tânărul a refuzat să oprească la semnalul agentului de circulație moment în care echipajul a pornit în urmărirea suspectului. Pentru că bărbatul nu a vrut să oprească, polițistul a chemat în ajutor și alte echipaje Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.