Un mesaj emoționant a fost transmis duminică pe facebook de viceprimarul Fănică Bârlă ex-primarului Constantin Boșcodeală, cu care acesta a făcut echipă ani buni în Palatul Comunal. Mesajul se intitulează ”Un gând pentru un om” și vine la o zi distanță de momentul în care Bârlă va fi votat în ședința extraordinară a CLM viitorul primar al municipiului până în iunie când vor fi organizate alegeri.

”Respect, Domnule Primar Constantin Boscodeală !
Nu sunt naș, fin, cuscru, cumătru, văr, unchi…sunt doar un camarad ! Sunt 17 ani care s-au bazat doar pe încredere, seriozitate, muncă, respect, bun simț si aproape de oameni… am înfăptuit foarte multe, mai aveam multe de făcut ! Sunt în lume două feluri de averi . Cea provenită din suflet, din educație, din caracter si bun simț, din muncă și încrederea în oameni, din dragostea pentru semenii nostri … iar această avere nu o să o puteți pierde niciodată și o să vă puteți bucura de ea în fiecare zi. Mai sunt și averile financiare, ale unor oameni “mici” risipite doar pentru a demola, de a distruge oameni si imagini, pentru a dezbina, a semăna ură și dispreț între semeni, pentru a se cățăra cât mai sus în viața publică. Aceste averi pier odată și odată. Ați fost in centrul atenției publice 20 de ani sprijinit de zeci si zeci de mii de voturi… deci de oameni… si au fost de ajuns doar 2 (două) voturi să ieșiți (temporar) din viața publică. Aceasta este “adevărata” democrație din România, aceasta este schimbarea mult dorită…
Pentru toate aceste motive dar nu numai, Domnule Primar Constantin Boșcodeală, ați avut și veți avea întotdeauna respectul meu !
Fănică Bârlă”, a scris vicele Bârlă pe contul său de facebook.

Reamintim, Constantin Boșcodeală a fost condamnat săptămâna trecută la 3 ani de închisoare cu suspendare cu 5 ani de încercare și tot atâția ani interzis la Primărie.
Odată cu scoaterea lui Boșcodeală de la Primărie, consilierii municipali vor trebui să voteze luni, în ședința extraordinară a CLM, noul primar al orașului. PSD a anunțat deja că-l va propune pe Fănică Bârlă să preia atribuțiile de primar și cum social democrații au majoritate în Consiliu e clar că acesta va veni în biroul lăsat liber după plecarea lui Constantin Boșcodeală.
Boșcodeală a fost timp de 20 de ani primar al Buzăului.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.