Microbuz mers
6 persoane au fost rănite în noaptea de duminică spre luni după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un pom în Râmnicu Sărat, victimele fiind din Republica Moldova.
Potrivit Poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 1.00, pe o stradă din orașul Rîmnicu Sărat. Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova care conducea un microbuz cu 8+1 locuri din direcția Focșani către București a pierdut controlul direcției într-o curbă ușoară la dreapta și s-a lovit de un copac.
În urma impactului, mai mulți pasageri din microbuz au rămas încarcerați, pentru scoaterea lor fiind nevoie de echipoajul de descarcerare al ISU Buzău.
6 persoane cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani au fost rănite, două fiind în stare mai gravă, prezentând facturi.
Toate cele 6 victime au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean Buzău. Ulterior, 2 dintre răniți au fost tranmsportați la un spital din Bucureșți, starea lor fiind mai gravă.
Șoferul care nu a pățit nimic în urma accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest însă nu consumase alcool.
Toți pasagerii din microbuz erau din Republica Moldova și se duceau la ambasadă, în București, pentru a-și reînnoi vizele.

1 COMENTARIU

  1. […] 6 persoane au fost rănite în noaptea de duminică spre luni după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un pom în Râmnicu Sărat, victimele fiind din Republica Moldova. Potrivit Poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 1.00, pe o stradă din orașul Rîmnicu Sărat. Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova care conducea un microbuz cu 8+1 locuri din direcția Focșani către București a pierdut controlul direcției într-o curbă ușoară la dreapta și s-a lovit de un copac. În urma impactului, mai mulți pasageri din microbuz au rămas încarcerați, pentru scoaterea lor fiind nevoie de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.