Accident Potoceni-1
judecătorii au făcut și o cercetare la fața locului

Miercuri se împlinește un an de la tragedia provocată de primarul comunei Cernătești, Valerică Șercăianu, în localitatea Potoceni unde o adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața iar o alta a fost grav rănită. În urmă cu un an, Șercăianu, aflat sub influența băuturilor alcoolice și conducând cu viteză peste limita legală admisă, a accidentat mortal două fete aflate pe margine drumului. Una dintre victime, Anca Bereveanu, a decedat pe loc iar alta a fost dusă de urgență la spital. Miercuri, prietenii și rudele o vor comemora pe cea plecată mult prea devreme din lumea celor vii. Pe pagina de Facebook a Ancăi au apărut primele mesaje de comemorare în care prietenii deplâng dispariția prematură a celei care era  un copil plin de zâmbete.

Lumyniitzza DeeDee-mai ai un pic sh faci un an ingerasule  mi-e dor de tine..”
Andreea Deea-A trecut aproape un an de cand ai plecat dintre noi Ancuta si durerea este din ce in ce mai mare. Iti simntim lipsa din ce in ce mai mult. Zambetul tau nu ne mai inveseleste zilele dar prezenta ta o simntim mereu in sufletele noastre. Vino macar o secunda sa ne zambesti, sa ne spui ca totul va fi bine. Ai grija de noi de acolo de sus ingerasul nostru. ”
 

 
Deși a trecut un an de la decesul copilei de doar 15 ani justiția nu a găsit un vinovat pentru cele petrecute în ziua de 21 mai 2013. Chiar dacă prietenii, rudele și poate chiar și judecătorii știu cine se face vinovat de decesul Ancăi Bereveanu, procesul se anunță a fi unul destul de lung și anevoios. După mai multe termene în care avocații au încercat să îl scoată basma curată pe autorul accidentului, procesul în care este judecat Valerică Șercăianu a intrat într-o pauză în așteptarea rezultatului unei expertize criminalistice care va trebui făcută de Institutul Național de Expertize Criminalistice.

Până când expertiza va fi gata, părinților dar și apropiaților Ancăi Bereveanu nu le rămâne decât să își comemoreze fata plecată mult prea devreme la ceruri și să spere că într-un final justiția își va face treaba și cei vinovați vor fi trași la răspundere pentru faptele lor.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.