IMGZ20mai14
Obosit de atâta drum, Mircea Diaconu a campat la cel mai bun hotel din oraș.
Hotărât să îmbine utilul cu plăcutul, Mircea Diaconu, actor pe scena teatrului românesc dar și pe scena politică, își face campanie electorală pentru Parlamentul European. Și pentru că trebuia să fie prezent la Buzău ca în fiecare an la Festivalul Vedeteatru, Diaconu s-a gândit să organizeze, după program, și o întâlnire electorală. Astfel, staff-ul de campanie a transmis redacțiilor buzoiene un comunicat prin care arată intenția actorului de a se întâlni cu potențialii alegători în după-amiaza zilei de miercuri în centrul municipiului Buzău.
Tot echipa de campanie a politicianului mai informează că „Mircea Diaconu a plecat în campania electorală echipat cu lumânare, chibrit, cort și scaun pliant”, însă în noaptea de duminică spre luni mașina de campanie a pretendentului la un fotoliu de europarlamentar era parcată în fața Hotelului Pietroasa.
Nu este mai puțin adevărat că societatea care administrează cel mai bun hotel din Buzău oferă și locuri de campare dar nu chiar în buricul târgului ci la oarecare distanță de oraș, dar, chiar și așa, nu putem să nu ne întrebăm dacă Mircea Diaconu și-o fi folosit sacul de dormit și scaunul pliant în noaptea de duminică spre luni?

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.