Pentru Gloria Buzău, meciul din deplasare cu liderul seriei, Viitorul Constanța se anunță unul extrem de dificil, mai ales că formația patronată de Hagi, considerată principala favorită la promovare nu concepe să risipească puncte. Cu toate acestea, antrenorul grupării din Crâng, Mihai Ciobanu, este încrezător că elevii săi pot face o figură frumoasă. Asta și pentru că există o motivație în plus a jucătorilor având în vedere atât valoarea adversarei cât și poziția acesteia în clasament.
,,Acest joc va fi pentru noi tare dificil deoarece intâlnim o grupare foarte bună, excelent organizată, și care a împrumutat din rigoarea lui Hagi, un brand al României. Constănțenii sunt conectați la îndeplinirea obiectivului și anume promovarea în prima ligă și, astfel, cu siguranță vor aborda fiecare meci la victorie. Noi mergem să jucăm și să ne apărăm șansele într-un mod onest ca și până acum și consider că un punct luat Viitorului ar echivala cu un succes. Pentru asta, este nevoie de curaj, determinare, organizare și colaborare. Sigur că prezența în tribune a lui Hagi ar trebui să fie un motiv în plus pentru jucătorii noștri să dea tot ce au mai bun și astfel pot fi remarcați”,a declarat Mihai Ciobanu.
Referitor la lot, antrenorul formației buzoiene a ținut să precizeze că C. Pușcă și Manea sunt răciți iar Filip are ceva probleme cu dantura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.