În ultimile trei zile, reprezentanții Autorității Rutiere Române au verificat tot ce mișcă pe DN2 E 85. În cadrul unei acțiuni demarate la nivel național pentru identificarea transportatorilor de marfă și de persoane care nu respectă legislația în vigoare, în doar trei zile, s-au strâns la buget sume însemnate de la cei care nu respectă legea pe şosele.

De altfel, chiar în această dimineață inspectorii buzoieni de la ARR au tras pe dreapta un microbuz care transporta haine produse de o firmă bulgăreasca ce trebuiau să ajungă la Dorohoi, Paris și Londra. Pentru că șoferul aflat la volan cât și colegul său nu au putut face dovada că au respectat timpul minim de odihnă prevăzut de lege, firma ai cărei angajaţi sunt cei doi s-a ales cu o amendă de 8 mii de lei dar și cu imobilizarea autovehiculului până când șoferii se vor odihni. 

 Inspectorii buzoieni consideră că acțiunea demarată zilele acestea de Autoritatea Rutieră Română are un rol important  în atragerea de fonduri la buget. Doar ieri la Buzău s-au strâns din amenzi aproape 140 de mii de lei.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.