Echipa de forță a PRO România, adică președintele Victor Ponta, Mihai Tudose, Corina Crețu, Iurie Leancă, Daniel Constantin și Marian Neacșu a fost ieri din nou la Buzău, unde s-a întâlnit cu peste 600 de membri și simpatizanți la Casa de Cultură, manifestarea fiind transmisă în direct de mai multe posturi de televiziune din București. Președintele chiar a glumit la începutul discursului său, spunând că după cât de des a venit în zonă ar trebui să-și facă viză de flotant, dar a accentuat că de fiecare dată când s-a aflat la Buzău s-a simțit ca între prieteni.

După care a trecut la lucruri mult mai serioase, vizând alegerile europarlamentare de duminică, primul mare test pentru PRO România, cel mai important de la înființarea partidului, test despre care Victor Ponta a spus că îl vom trece cu brio. Astfel încât să avem cuvântul decisiv în pasul următor pe scena politică, schimbarea Guvernului PSD, care după aceste alegeri nu va mai avea legitimitatea să conducă țara căreia îi face foarte mult rău pentru că acesta acționează la comanda unui singur om, Liviu Dragnea.

Comisarul european Corina Crețu, care l-a urmat pe președintele PRO România pe scenă a avut și ea un discurs devastator la adresa actualei guvernări, care a refuzat să acceadă la fondurile europene, pentru că acestea sunt controlate și din ele nu se poate fura. Ba chiar a oferit exemple în acest sens, despre umilința unor miniștri sau înalți reprezentanți ai statului, care pentru a îndrăzni să solicite fonduri europene și să înainteze dosare, trebuiau în prealabil să obțină aprobarea de la Liviu Dragnea.

Jovial cum îl știm, unul dintre cei mai iubiți prim miniștri pe care i-a avut România, Mihai Tudose a vorbit atât despre ce va trebui să însemne partidul  pentru țară după ce-și va trimite reprezentanții la Bruxelles, cum vor trebui aceștia să muncească  doar în folosul celor care i-au trimis acolo, dar și despre dublul standard atât de des invocat de Liviu Dragnea în ultima vreme după ce a văzut că intoxicarea cu statul paralel nu mai ține. Chiar i-a transmis un mesaj acestuia, fostul prim ministru  spunând că :”Dragnea ar trebui să vorbească  de dublu standard și când vine vorba de spitale și școli nu doar când mușcă din roșii sau miroase ceapă, dar nu poate face acest lucru pentru că Guvernarea PSD n-a mișcat un deget în atragerea de fonduri în acest sector”.


PARTIDUL PRO ROMÂNIA
MFC 41190009

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.