Mii de copii au participat, în week-end la manifestările organizate de Consiliul Județean cu ocazia Zilei Copilului. Vineri, aproape o mie de elevi de la grădinițe, școli primare și centre ale DGASPC Buzău au vizionat o piesă de teatru jucată de actorii Teatrului Excelsior a cărei reprezentație a avut loc la Sala Mare a Consiliului Județean.
Sâmbătă și duminică a fost rândul competițiilor de șah unde au participat de asemenea sute de copii la final aceștia fiind premiați de vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil neagu care le-a oferit acestora cupe, diplome dar și dulciuri, de o tratație dulce beneficiind chiar șic opii aflați la plimbare în cel mai mare parc din oraș.
Luni, de 1 iunie, Consiliul Județean a organizat dimineață o competiție de tenis de masă care s-a desfășurat la Clubul Sportiv Municipal iar după-amiază toți copii au fost invitați în Parcul Tineretului acolo unde Consiliul județean le-a oferit tuturor o piesă de teatru pregătită de tinerii din sistemul de protecție socială dar și o piesă jucată de actori profesioniști.
„Ziua Copilului ne oferă prilejul sa îi sărbătorim așa cum trebuie pe micuții noștri. Este de datoria noastră, fie ca suntem părinți, bunici, educatori sau reprezentanți ai autorităților locale să ne asigurăm că educația pe care o oferim copiilor noștri are rolul de a-i forma pe aceștia și de a-i ajuta să devină adulții responsabili de mâine. Pentru acest, am pregătit o serie de surprize pentru cei mici – spectacole de teatru și de muzică, întreceri sportive, întâlniri cu personajele preferate și, bineînțeles, câteva dulciuri. A fost un week-end minunat, în care fiecare dintre noi a redescoperit magia copilăriei„, a spus Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele Consiliului Județean..

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.