accident Vrancea
Tânărul ofițer de armată care a fost rănit grav în accidentul de luni, produs la Dumbrăveni în Vrancea, a fost trimis la Spitalul Militar din București. Diagnosticul cu care a plecat de la Spitalul Județean de Urgență Focșani a fost „politraumatism prin accident rutier, hemoragie subarahnoidiană, fractură de mandibulă, comă Glasgow 3 puncte”.

Georgian Valentin Ralea de 23 de ani din Buzău a fost grav rănit în accidentul care s-a produs la Dumbrăveni, în Vrancea. Mașina condusă de tânărul ofițer, un VW Bora, a fost lovită în plin de un autoturism Ford Mondeo, condus de un bărbat din Constanța, care se îndrepta către casă, de la Onești. Înainte de a intra în coliziune cu autoturismul VW, mașina constănțeanului s-a ciocnit de remorca unui microbuz, în care se aflau 12 persoane. În urma impactului dintre cele două mașini mici, șoferul de 23 de ani a suferit răni foarte grave și a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul mașinii care a intrat pe contrasens habar nu avea ce s-a întâmplat. Omul nu credea că a adormit la volan, spunând că nu era obosit. A auzit și el bubuitura, dar nu știe ce s-a întâmplat. „Nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. Am auzit o bubuitură și m-am pomenit față în față cu mașina asta (VW Bora – n.r.). Nu știu ce s-o fi întâmplat. Nu sunt obosit și nu cred că am ațipit. Nu aveam nici viteză mare”, a spus Nelu Udrea, șoferul mașinii care a pătruns pe contrasens. El a adăugat că venea de la Onești și mergea către Constanța, dar și că are permis de peste 30 de ani, iar până acum nu a fost implicat niciodată în vreun eveniment rutier.

Tânărul de 23 de ani rănit grav în urma teribilului accident este din Buzău. Georgian Valentin Ralea este absolvent al Colegiului B.P. Hasdeu si apoi al Academiei Militare din Sibiu, în prezent el fiind angajat în cadrul MApN.

2 COMENTARII

  1. […] Tânărul ofițer de armată care a fost rănit grav în accidentul de luni, produs la Dumbrăveni în Vrancea, a fost trimis la Spitalul Militar din București. Diagnosticul cu care a plecat de la Spitalul Județean de Urgență Focșani a fost „politraumatism prin accident rutier, hemoragie subarahnoidiană, fractură de mandibulă, comă Glasgow 3 puncte”. Georgian Valentin Ralea de 23 de ani din Buzău a fost grav rănit în accidentul care s-a produs la Dumbrăveni, în Vrancea. Mașina condusă de tânărul ofițer, un VW Bora, a fost lovită în plin de un autoturism Ford Mondeo, condus de un bărbat din Constanța, …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.