Miniștrii buzoieni sunt bine văzuți de președintele Traian Băsescu. Șeful statului a declarat în această seară la 10 TV că Elena Udrea și Cătălin Predoiu și-au făcut bine treaba în fruntea ministerelor pe care le conduc. Lista miniștrilor preferați de șeful de la Cotroceni a fost completată de  Anca Boagiu de la Transporturi și de Daniel Funeriu de la Învățământ, președintele adăugând că l-a apreciat foarte mult şi pe Ioan Botiş ca ministru al Muncii, în ciuda modului în care acesta a plecat din Guvern.
„Dacă aş spune că nu e Elena Udrea, nu m-aţi crede, aşa că încep cu Elena Udrea”, a răspuns șeful statului la întrebarea care este ministrul său preferat din actualul Cabinet. Băsescu l-a menţionat , în acest context, şi pe ministrul Justiției, buzoianul Cătălin Predoiu: „Îmi place Anca Boagiu, că a pus piciorul în prag la Ministerul Transporturilor. Îmi place ministrul Justiţiei, e un om cu calm, care a reuşit în tot viesparul ăsta din Justiţie să se mişte cumva, să găsească nişte soluţii. Foarte mult îmi place ministrul Educaţiei, care a ţinut foarte mult de lege. El a fost în Comisia prezidenţială de elaborare a Raportului pe Educaţie, a lucrat la Preşedinţie, la proiectul Legii Educaţiei şi, pe urmă, când a fost lucrat la Guvern proiectul legii, l-a susţinut cu onestitate formidabilă şi acum implementează legea, ceea ce e mare lucru”, a continuat şeful statului.

El a adăugat că aceştia sunt „câţiva miniştri care sunt în regulă”. „Probabil mai sunt, dar nu mă puneţi să-i spun pe toţi. A, să nu uit să spun, mi-a plăcut Botiş ca ministru. Nu mi-a plăcut motivul pentru care a trebuit să plece din Guvern, dar a fost un ministru al Muncii care a înţeles foarte bine. Avea lucrul ăsta în cap şi aveam un dialog foarte bun cu el”, a spus şeful statului la postul 10 Tv.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.