Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezent la inaugurarea târgului Toamna Buzoiană

0

Cea de-a XIII-a ediție a târgului Toamna Buzoiană a fost inaugurată oficial, miercuri după-amiază, în prezența ministrului Agriculturii Petre Daea, a reprezentanților Prefecturii, Consiliului Județean, instituțiilor subordonate Ministerului Agriculturii și a parlamentarilor buzoieni Sebastian Radu, Danuț Pale, Lucian Romașcanu și Sorin Lazăr.

Ministrul Petre Daea a venit cu o jumătate de oră mai devreme cu 30 de minute decât ora la care își anunțase prezența și și-a început periplul pe la producătorii prezenți la târg cumpărând câte ceva aproximativ de la fiecare producător. Astfel, ministrul Daea și-a achiziționat de la Toamna Buzoiană o căsuță artizanală, săpun de lavandă, bijuterii confecționate manual, ciocolată de casă, un kilogram de usturoi de Râmnicelu și 10 kilograme de ceapă de apă. Totodată Daea a achiziționat ie de copil pe care a spus că o va dărui omologului său austriac când va merge la Viena.

Ministrul Agriculturii  nu a acceptat cadouri din partea nimănui și dorit să își plătească din banii săi sau a celor care îl însoțeau tot ceea ce i-a plăcut.

La fel ca și anul trecut, la deschiderea oficială Daea le-a mulțumit fermierilor care asigură hrana României, i-a asigurat că în noaptea de 16 octombrie își vor primi subvențiile promise de stat și a dat asigurări că România nu va renunța la creșterea porcinelor în gospodării după ce va fi eradicat virusul pestei porcine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.