Senatorul Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii în cabinetul Tudose a declarat, miercuri, că susţine poziţia preşedintelui PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, care l-a atacat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea, spunând că a devenit ”un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”.


Firesc că susținem poziția lui Marcel Ciolacu. Este omul care ne reprezintă la București, este președintele organizației, este în zona de decizie a partidului, este membru al Comitetului Executiv și este firesc să fie cel mai bine informat dintre toți membrii PSD Buzău, și sunt convins că decizia pe care a luat-o este una perfect fundamentată. Nu am nicio idee ce se va întâmpla în CEx, nu sunt membru CEx; dintr-un punct de vedere al situației din partid, într-un fel sau altul trebuie să se rezolve, și asta cât mai repede. Sper ca cei care sunt destinatarii acestei scrisori să înțeleagă că demersul nu este unul personal sau ghidat cu forțe care nu au legătură cu nația noastră – căci am tot auzit referenul acesta și de multe ori nu este adevărat – și să înțeleagă că este mai bine câteodată, pentru binele general, să faci un lucru care aparent ți se pare nepotrivit sau prematur. Deci eu cred că vineri va prima înțelepciunea conducerii și vom porni într-o nouă etapă a Partidului Social Democrat”, a spus senatorul Lucian Romaşcanu.
Senatorul buzoian a mai spus că, în cee ace îl privește, a simţit o lipsă de comunicare cu liderul partidului Liviu Dragnea.
”Am fost ministru al acestui partid, înţeleg orice mişcare politică, am plecat din Guvern în 29 ianuarie şi nu am reuşit să vorbesc cu liderul partidului până în mai-iunie. Mi-am arătat disponibilitatea să predau tot ce am făcut următorului, nu am fot contactat niciodată. Undeva, am simţit probleme de dialog. Le-am simţit la nivelul meu. Undeva, ceva s-a fracturat, sper că partidul va rămâne unit şi vom fi în stare să mergem înainte mult mai bine ca până acum”, a mai spus Romașcanu.


Și președintele organizației municipale a PSD Buzău, primarul Constantin Toma a declarat că susține punctul de vedere al lui Marcel Ciolacu.
”Cu siguranţă sunt de accord cu decizia lui Marcel Ciolacu. Trebuie să se întâmple ceva în această ţară pentru că altfel suferim cu toţii”, a declarant ConstantinToma.
Întrebat dacă Dragnea trebuie să demisioneze, Toma a răspuns: ”Măcar un pas înapoi să facă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.