Marian MATEI

Poliţiştii buzoieni caută de duminică dimineață un minor în vârstă de 11 ani, care a fugit dintr-un centru de plasament sărind de pe ungeam de la etajul 1 al clădirii.
Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că minorul MATEI MARIAN a fost instituţionalizat în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă nr. 3 în ziua de 31 mai a.c., iar duminică dimineaţă a fugit din cadrul instituţiei, după ce a escaladat geamul de la dormitor, situat la primul etaj.
Înainte de a fi instituţionalizat, MATEI MARIAN obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, fiind depistat în zonele aglomerate şi parcările centrelor comerciale din municipiul Buzău.
Poliţiştii au efectuat verificări în zona Staţiei C.F.R. Buzău, a Autogării Sud Buzău şi a parcurilor de pe raza municipiului Buzău, precum şi în talcioc şi parcările hipermarketurilor.
Totodată, semnalmentele lui au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică şi s-a procedat la darea minorului în urmărire la nivel naţional.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului MATEI MARIAN sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
Semnalmente : 1,30 metri înălţime, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri cu inscripţia „CALIFORNIA” pe piept, blugi de culoare albastră şi era încălţat cu papuci din plastic.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.