Una dintre echipele calificate în ultimul act Turneului Play-off al Ligii lui Coşconea este Pescăruşul Luciu, aceasta învingând în semifinale pe Foresta Nehoiu, după executarea loviturilor de pedeapsă cu scorul de 3-2. Partida disputată sâmbătă la Berca a fost una destul de slabă dovadă şi faptul că primele ocazii de gol, mai clare au apărut în prelungiri. Până atunci cele două formaţii au lăsat impresia că nu prea vor să rişte şi aşteaptă penaltyurile astfel că jocul a fost plictisitor. Spectatorii prezenţi în tribune şi care aşteptau să vadă ceva fotbal au fost treziţi din amorţeală de sunetele vuvuzelelor şi scandările celor două galerii. Chiar în debutul primei reprize a prelungirilor, Foresta a fost foarte aproape de gol dar mingea şutată de Strătilă(92) de la marginea careului a întâlnit bara transversală. Puţin mai târziu a venit rândul ,,pescăruşilor” să treacă pe lângă deschiderea scorului, Porceanu(109) reluând din zece metri, cu capul, pe lângă poartă. Cu doar câteva secunde înainte de fluierul final, echipa din Luciu putea încheia conturile numai că şutul noului intrat în teren, Mandataru(120) a ocolit cu puţin ţinta. Au urmat loviturile de departajare unde suspansul s-a prelungit până la a doua serie, deoarece după prima a fost egalitate(2-2). Foestierul Strătilă a ratat, în timp ce Todă a transformat, calificând astfel Pescăruşul Luciu în finala competiţiei care va decide campioana judeţului.
La final de meci oficialii echipei câștigătoare s-au declarat mulțumiți de rezultat și de faptul că au ocazia să meargă la barajul pentru accederea în Liga a III-a.
,,Eu nu consider o surpriză, calificarea în finală deoarece suntem o echipă puternică şi am arătat-o în această ediţie de campionat, mai ales că am pornit cu un handicap de şase puncte. Chiar pot spune că Pescăruşul Luciu este cea mai buna formaţie a judeţului. Meciul de astăzi(n.r.sâmbătă) a fost unul echilibrat, dar noi am meritat victoria, chiar dacă am obţinut-o la loteria penaltyurilor. Aici câştigă cine are tărie şi este mai puternic. Ne dorim să mergem la baraj iar dacă promovăm în Liga a III-a sper ca alături de Primărie să găsim şi nişte sponsori pentru a avea banii necesari”a declarat primarul comunei Luciu,Nicolae Frăţilă.

,,A fost un meci echilibrat între două echipe de valori apropiate însă eu consider că victoria este meritată ţinând cont şi de acea ocazie clară la ultima fază a prelungirilor. Felicit echipa mea, avem nişte băieţi muncitori care au dat totul pentru obţinerea calificării în finală. Pentru Pescăruşul Luciu este o performanţă iar în ce mă priveşte, în acest meci am vrut să îmi demonstrez că la cei 37 de ani, încă mai pot să joc 120 de minute”a completat antrenorul-jucător al echipei Pescăruşului Luciu, Romeo Stan.

Foresta Nehoiu-Pescăruşul Luciu0-0(0-0 d.p;2-3 d.l.p.)

Au marcat:Negru,Onuţ respectiv Bădicu,Toma,Todă
Au ratat: Andrei, Cîrstea, Oprea, Strătilă respectiv Mihălcescu Gheorghe, Porceanu

Foresta Nehoiu
Kerekeş-Oprea, Florea, Ion, Strătilă, Onuţ, Diaconu, Ceauşel, Cîrstea, Andrei, Negru
Rezerve:Stroe, Ioriati, Pescaru, Cărbune, Posea, Cojocaru
Antrenor:Viorel Ştefan

Pescăruşul Luciu
Paraschiv-Bădicu, Neculai, Constanda, Porceanu, Sîrbu, Stan, Gheorghe, Mihălcescu, Căţoi, Stancu
Rezerve:Merişan, Ioniţă, Todă, Vlăduţ, Toma, Butuc
Antrenor:Romeo Stan

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.