Ceea ce era de așteptat s-a produs. Senatorul Ion Vasile, fost lider al PSD, fost lider al PC, s-a înscris în UNPR. Anunțul a venit astăzi de la conducerea formațiunii la care a aderat senatorul buzoian.
În urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru presa centrală, senatorul Ion Vasile anunța ”dezafilierea” din toate grupurile parlamentare, el fiind de la plecarea din PC și până acum, afiliat grupului PNL.
Odată cu plecarea la UNPR, este așteptat ca senatorul Ion Vasile să intre în lupta fie pentru Consiliul Județean Buzău fie pentru Primăria municipiului Buzău.

UPDATE: În urmă cu puțin timp, UNPR a anunțat oficial, printr-un comunicat de presă, trecerea lui Ion Vasile la această formațiune.
„Ion Vasile, senator de Buzău, ales în colegiul uninominal 3, s-a înscris vineri, 2 septembrie 2011, în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României”, a anunţat UNPR într-un comunicat. UNPR menţionează că în prezent are 30 de parlamentari: 13 senatori şi 17 deputaţi.
Senatorul Ion Vasile a renunţat în 14 iunie la funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PC, pe motiv că la Buzău nici ACD şi nici USL nu funcţionează, iar conservatorii nu sunt chemaţi la dezbateri. După ce şi-a predat prerogativele de lider al PC Buzău, senatorul Ion Vasile s-a afiliat grupului senatorial al PNL şi a precizat că va rămâne acolo atât timp cât nu i se va spune ce să facă.
Senatorul Ion Vasile a fost preşedinte al PSD Buzău timp de 20 de ani, după care a trecut la PC, de unde și-a dat demisia după doar câteva luni.

Cristina DINULESCU

2 COMENTARII

  1. Haimanalili au deja emotii…pai, mai prostilor, sa pateasca ce a patit mocanu si altii, executati miseleste de catre strimbaturile care conduc usl ,de impostorii astia care nu au nici o solutie coherenta pentru tara, pentru oameni .Ion vasile a anticipat miscarea ,ca ii cunoaste bine pe smenari,si nu a acceptat sa fie pacalit a doua oara,asa ca pontanaci,porumbaci ,boscodei si alti misei,terminati cu manglelile ca vine curind vremea sa dati socoteala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.