Am văzut acum vreo două săptămâni o postare pe Facebook în care Allahkaram Esteki își lua „La revedere” de la colegii din haita lupilor, iar prima reacție a fost să cerem o confirmare de la președintele clubului. „Da, am reziliat de comun acord, se pare că Esteki voia să meargă undeva în zona Golfului Persic, mai aproape de familie. Fratele lui chiar joacă la o echipa din Oman sau Qatar, așa că bănuim că aceea ar fi ținta lui pentru viitor. I-am mulțumit pentru cele 14-15 luni cât a îmbrăcat tricoul nostru, ne-am strâns mâinile și asta a fost tot”, a explicat Georgian Băducu.

Ieri însă, la antrenamentul din Sala Sporturilor am aflat că și Amin Yousefinejad, al membru al careului de ași iranian, a reziliat cu trupa noastră. „Adevărul era că accidentarea la mână a fost mai gravă decât ceea ce ne gândisem noi în mai, când s-a întâmplat necazul. Recuperarea era OK, dar durerile nu îl lăsau să joace handbal de performanță, ci doar unul la nivel mediu. Doctorul Emil Cotenescu, dar și alți specialiști care l-au consultat, i-au recomandat o a doua intervenție chirurgicală. Timpul trecea, în vara viitoare îi expira contractul, iar o revenire în teren cu toate forțele era doar o iluzie. Așa s-a ajuns și la discuția de a întrerupe colaborarea, iar Amin să meargă acasă, la Teheran, unde echipa de medici de la Naționala țării sale să-l aibă sub observație zi de zi și să încerce să-l readucă acolo unde a dovedit că poate fi”. Acestea au fost cuvintele lui Răzvan Voicu, team-managerul lupilor, care însă, împreună cu G. Băducu, i-a făcut un scurt portret noului-venit Janja Vojvodic de la Universitatea Cluj.

Fost dublu câștigător al Champions League cu Vardar Skopje, „centrul” sârb e deja la a treia experiență în România ( U, Minaur și Buzău). Dorit de Pero Milosevic, masculul Alpha de la HC, noul membru al echipei noastre se va plia perfect pe strategia de joc imprimată în ultimul sezon din Superliga Zimbrilor, iar integrarea va fi mult mai ușoară datorită experienței sale la nivel înalt ori a prezenței masive de jucători din spațiul ex-iugoslav de la Buzău.

WELCOME TO WOLVES, JANJA VOJVODIC!

 

Eduard Ungureanu

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.