Pompierii din Buzău se chinuie de peste două ore să ajungă la un copil bolnav de un an și la un bărbat de 68 de ani cu dureri abdominale, din satul Amara, comuna Balta Albă, în zonă fiind trimise o șenilată, o autospecială de transport victime multiple și o autofreză.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, la ora 17.30, s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în satul Amara comuna Balta Albă, un copil în vârstă de un an prezintă febră şi dispnee. De asemenea, un bărbat de 68 de ani cu dureri abdominale din aceeași localitate trebuie să ajungă la spital.
La faţa locului se deplasează trei autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, dintre care o autospecială freză, o autospecială şenilată şi o autospecială de transport personal şi victime multiple, care au fost dislocate în zonă de la alte inspectorate la ordinul I.G.S.U. deocamdată, forțele nu u reușit să ajungă în satul de unde sunt bolnavii.
Tot duminică după amiază, s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în localitatea Căldărăşti, 1 persoană adultă în vârstă de 50 ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace manifestă convulsii. La fata locului s-a deplasat un echipaj SAJ Buzau însoţit de antimergator din cadrul Drumuri Naţionale.
DE asemenea, s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în localitatea Bălăceanu, 1 persoană adultă, are dispnee si trebuie să ajungă la spital. La fata locului s-a deplasat un echipaj SAJ Buzau însotit de antimergator din cadrul Drumuri Judeţene, ambele cazuri fiind soluționate fdavorabil, cu transportarea bolnavilor la spital.
Duminică seară, la Buzău sunt închise
-DN 2B, între localităţile Spătaru-Buzău între km 0+000-3+800, începând cu orele 03.30;
– DN 2, între localităţile limita jud. Ialomiţa –Han Ţintă, între km 68+000-104+900, începând cu orele 03.30;
– DN 2C între localităţile Costesti – limita jud.Ialomita cu Buzau, între km 0+000-48+000 începând cu orele 05.15;
– DN 22 între localităţile Râmnicu Sărat – limită jud. Brăila, între km 0+000-30+000 începând cu orele 06.10;
– DN 2B între localităţile Buzău – limită jud. Brăila, între km 8+800 – 38+731 începând cu orele 09:10;
– DN2, între localităţile Buzău şi Râmnicu Sărat, şi Râmnicu Sărat limită de judeţ Vrancea începând cu orele 13:00. De asemenea, sunt închise 12 tronsoane de drumuroi județene. O singură localitate, Ziduri, mai este nealimentată cu energie electrică.

1 COMENTARIU

  1. […] ata Pompierii din Buzău se chinuie de peste două ore să ajungă la un copil bolnav de un an și la un bărbat de 68 de ani cu dureri abdominale, din satul Amara, comuna Balta Albă, în zonă fiind trimise o șenilată, o autospecială de transport victime multiple și o autofreză. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, la ora 17.30, s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în satul Amara comuna Balta Albă, un copil în vârstă de un an prezintă febră şi dispnee. De asemenea, un bărbat de 68 de ani cu dureri abdominale din Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.