Fantana cazut

UPDATE: Misterul morții ciobanului de la Florica, găsit duminică într-o fântână, a fost elucidat. Bărbatul de 34 de ani, de fel din Amaru, ar fi căzut accidental în fântâna adâncă de 7-8 metri. Omul care era băut a mers la fântână sâmbătă seară întrucât în găleata puțului își ținea mâncarea la rece. Vrând să mănânce, omul amețit de aburii alcoolului, s-a aplecat să ia din găleată cele de-ale gurii, însă a căzut în gol, fără a avea vreo șansă la viață.

Un bărbat de 34 de ani din Amaru, care muncea ca cioban pe raza localității Florica, a fost găsit mort duminică într-o fântână situată pe un câmp.
Omul a fost descoperit cu fața în jos în fântâna care măsoară până la luciul de apă circa 7 metri. Cadavrul a fost scos la suprafață de pompieri în timp ce polițiștii au demarat imediat cercetările.
Poliţia din localitate a aflat duminică dimineaţă, de la un alt cioban din zonă, despre dispariţia tânărului. De altfel, ciobanul care i-a anunțat pe polițiști a fost audiat pe tot parcursul zilei de duminică.
O anchetă a poliţiştilor va trebui să stabilească dacă ciobanul s-a aruncat singur în fântână, a căzut accidental ori a fost victima unui omor. Misterul va fi elucida și în urma necropsiei ce va fi efectuată de medicii legiști săptămâna aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.