Partidul Democrat Liberal va organiza, joi, începând cu ora 18,00, în Piața Revoluției din Capitală, o manifestație la care sunt așteptați atât membri ai partidului cât și oameni din afara structurilor politice, care se opun confiscării instituțiilor statului român, care susțin independența Justiției și a instituțiilor statului român și care condamnă plagiatul din teza de doctorta a premierului Victor Ponta.
Conform prim-vicepreședintelui PDL Cezar Preda, democrat-liberalii vor să adune “toți cetățenii României”, dar și cât mai multe organizații nonguvernamentale care să împiedice anexarea instituțiilor statului de către Uniunea Social Liberală. “Când PDL și-a asumat o manifestare publică, a făcut-o într-un mod serios și responsabil. Vor veni (manifestanți, n. r.) din țară, vor veni din București, sperăm să vină cât mai mulți oameni din afara PDL. Sperăm să vină toate platformele civice, oricine din România care se opune anexării statului de drept”, a explicat Cezar Preda. El a mai a precizat că PDL se așteaptă la peste 3.000 de manifestanți și că se va semna o petiție “de salvare a statului de drept” și a instituțiilor democratice.
Prim-vicepreședintele PDL i-a cerut, în același timp, demisia premierului Victor Ponta, în condițiile dovedirii acuzațiilor de plagiat împotriva sa.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.