Accident CIoranca-3

Sfârșit groaznic pentru un tânăr de 34 de ani din Buzău,  agent de pază la o firmă din municipiu. Bărbatul a murit strivit sub mașina pe care ar fi furat-o din curtea societății la care era angajat și cu care ar fi pornit la drum, pe străzile din Buzău, deși nu deținea permis de conducere.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în zona Industrială, pe podul de la Metalurgica. Tânărul de 34 de ani  se afla la volanul unui autoturism pe care l-ar fi luat, fără permisiune, din curtea societății la care lucra,  când, probabil din cauza lipsei de experiență, a pierdut controlul, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat de pe pod, într-o râpă adâncă, fără a avea vreo șansă la viață.

În urma impactului, bărbatul care nu purta centura de siguranță a fost proiectat în afara mașinii, pe câmp, iar autoturismul a căzut peste el, strivindu-l.

“Din cauza vitezei neadaptate și a lipsei de îndemânare a conducătorului auto, având în vedere că acesta nu deținea permis de conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din acest impact, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului iar autoturismul l-a comprimat și a rezultat decesul acestuia”, a declarant imediat după accident comisarul Silviu Dinu de la Poliția Rutieră Buzău.

Martorii accidentului spun că deznodământul acestui accident ar fi putut fi altul, iar tânărul ar fi putut rămâne în viață,  dacă parapeții de protecție ai podului ar fi fost mai înalți, nu de doar câțiva centimetri, administratorul drumului fiind arătat cu degetul de oameni.

“Parapetul nu se pune la nivelul acesta, parapetul ar trebui sa fie puțin mai înalt pe un asemenea pod cu trafic intens. Dacă ar fi fost parapetul mai înalt cred că ar fi avut o șansă în plus să supraviețuiască, nu cred că mai ajungea în râpa aceea”a, declarant unul dintre martorii tragediei.

,Dacă parapeții erau la o jumătate de metru măcar, mașina se opera și poate omul acesta trăia”, a adăugat un alt martor.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru a stabili cu certitudine  împrejurarile în care s-a produs tragedia din noaptea de joi spre vineri.

 

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.