Mobilier nou la Spitalul Județean. Paturi, noptiere și saltele de 2 milioane de lei

1

Peste 600 de paturi medicale noi au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău și vor fi montate în toate saloanele unității sanitare. Pe lângă paturile moderne conducerea Spitalului a achiziționat și noptiere astfel că toate saloanele unității sanitare din Micro XIV vor avea în curând mobilier la standardele medicale actuale.
Cele 610 paturi, noptierele și saltele au fost achiziționate în urma unei licitații iar banii, 2 milioane de lei, au venit de la Ministerul Sănătății, Consiliul Județean și din fonduri proprii ale spitalului județean.

„S-a terminat licitația pentru cele 610 paturi, noptiere și saltele și cu acestea toate paturile din Spitalul Județean vor fi noi. Paturile vechi vor fi analizate si ce va trebui să meargă la Remat vor merge la Remat, vom opri și noi pentru că intenționăm deschiderea unei secții de paleații iar altele le vom da spitalelor care au nevoie. Deja avem o cerere de 10 paturi din partea spitalului din Smeeni li vom trimite acolo 10 din cele mai bune paturi” a spus managerul SJU Buzău, Claudiu Damian.

Cu paturile care vor rămâne Spitalul Județean ia în calcul deschiderea unei secții destinată îngrijirii bolnavilor secție care, cel mai probabil va fi ridicată în curtea Spitalului de Boli Infecțioase. În funcție de fondurile care vor fi disponibile Spitalul Județean ia în calcul amenajarea unei secții cui 25-30 de paturi destinate îngrijirii bătrânilor sau bolnavilor în stadiu terminal.

1 COMENTARIU

  1. Dupa dotare cu paturi, incepeti dotarea cu doctori.In zilele cand nu sunt doctori in spital (absenti motivati) sa se faca contract cu doctori de la cabinetele particulare.Nu e posibil ca un cardiolog sa fie in concediu si pe sectie nimeni. obligatorie sa vinaunul care are cabinet particular sa il inlocuiasca. nu saraceste daca vine 1 zi pe luna in locul unui coleg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.