În zile de mare apăsare și tensiune când își așteaptă verdictul într-un proces în care a fost condamnat deja de o primă instanță la ani buni de închisoare, primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, mai are și momente de bucurie.
Vineri, 5 februarie, este ziua de naștere a unuia dintre fiii săi. Edilul îl sărbătorește pe mezinul familiei, pe Ștefan Boșcodeală, care împlinește 7 ani.
”La mulți ani ,Ștefan ! Astăzi , când împlinești șapte ani , îți urăm să fii sănătos , să ai succes la școală, să rămâi la fel de vesel și bun, să ai zile senine și să nu uiți cât de mult te iubim !”, a scris primarul Boșcodeală pe contul său de facebook, unde urările de ”la mulți ani ” pentru fiul său curg de la prietenii virtuali ai familiei.

2 COMENTARII

  1. […] În zile de mare apăsare și tensiune când își așteaptă verdictul într-un proces în care a fost condamnat deja de o primă instanță la ani buni de închisoare, primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, mai are și momente de bucurie. Vineri, 5 februarie, este ziua de naștere a unuia dintre fiii săi. Edilul îl sărbătorește pe mezinul familiei, pe Ștefan Boșcodeală, care împlinește 7 ani. ”La mulți ani ,Ștefan ! Astăzi , când împlinești șapte ani , îți urăm să fii sănătos , să ai succes la școală, să rămâi la fel de vesel și bun, să ai zile senine și să nu Sursă știre […]

  2. La multi ani don Primar!!! Luni 15.02.2016 cand o sa primesti 7 ani cu executare o sa-ti para tare rau ca nu ai fost baietel cuminte si educat asa cum fiul tau este acum!!! Sa-ti fie rusine ca ai lasat Buzaul in preistorie si ai indobitocit si tiganizat populatia asa cum niciun alt primar nu a facut-o!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.