Experiență îngrozitoare trăită de o adolescentă de 17 ani din comuna Cislău. Fata a fost batjocorită de propriul tată, un individ de 46 de ani, abia ieșit din închisoare unde a petrecut doi ani, după ce și-a violat cele două fete.

În cursul zilei de duminică, bestia cu chip de om și-a băut mințile prin sat, cum obișnuia să facă de cele mai multe ori de când ieșise din închisoare, în luna mai anul acesta. Cînd abia se mai ținea pe picioare, la orele nopții, bărbatul, care își spune tată, s-a întors acasă. Și-a trimis băiatul de 18 ani să doarmă într-un alt corp al casei, s-a odihnit puțin după care s-a năpustit asupra fetei lui în vârstă de 17 ani. A violat-o, așa cum mai făcuse și în trecut, după care s-a culcat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Speriată și îngrozită că experiența îngrozitoare s-ar putea repeta, fata a fugit la o vecină și i-a cerut să sune la Poliție și să reclame că tatăl ei a amenințat-o, a bătut-o și a violat-o.

 

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au reținut imediat pe monstru, pentru 24 de ore, fiind acuzat de incest şi viol. Cel mai probabil, el se va întoarce după gratii, acolo unde stau cel mai bine indivizii cu astfel de apucături.

 

Bărbatul abia ieșise din penitenciar în luna mai anul acesta. În 2009, el fusese condamnat la trei ani și jumătate pentru incest față de cele două fiice ale sale, care la momentul respectiv aveau 17 și respectiv 15 ani, aceasta din urmă fiind de fapt și victima de zilele trecute.

Instanța a hotărât însă ca individul să fie eliberat condiționat, înainte ca pedeapsa inițială, de trei ani și jumătate, să ia sfârșit și astfel, bărbatul s-a apucat din nou de faptele care l-au trimis, în trecut, după gratii.

Cristina DINULESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.