Imagine de arhivă

 

O tragedie a fost pe punctul de a se produce în această dimineaţă, la Poşta Câlnău. Un şofer de 44 de ani, cetăţean bulgar, care se afla la volanul unui autotren a adormit, probabil,  la volan, a scăpat maşina de sub control şi s-a răsturnat în şanţ, nu înainte însă de a se lovi de trei podeţe de beton şi de a distruge gardul unei gospodării.

Accidentul s-a produs  în această dimineaţă, pe DN 2- E85, în ‎localitatea Poşta Câlnău. ‎Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi ‎oboseala acumulată la volan. Şoferul, cetăţeanul bulgar, a scăpat de sub control autovehiculul de ‎mare tonaj, în timp ce mergea dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, ‎la ieşirea din Poşta Câlnău. Maşina a distrus trei podeţe din beton, a intrat ‎în gardul unei case  aflate pe marginea drumului, iar în final, s-a răsturnat în ‎şanţ. De asemenea, o vitrină frigorifică din faţa unui magazin aflat în apropierea locului unde a avut loc incidentul a fost distrusă. ‎

Singura victimă a accidentului, cetățeanul bulgar a fost transportat la spital, pentru îngrijiri. ‎Traficulul nu a fost afectat în urma producerii evenimentului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.