burleanu frf
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost fără permisul de conducere, fiind totodată sancționat, după ce a fost surprins de aparatul radar conducând cu 104 km/h pe raza localității buzoiene Mihăilești.
Potrivit surselor, președintele FRF Răzvan Burleanu a fost lăsat fără permis de conducere pentru trei luni după ce a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe raza localității Mihăilești, județul Buzău, cu 104 km la oră. Totodată, polițiștii l-au sancționat pe președintele FRF și cu nouă puncte amendă.
Burleanu a fost oprit de Poliție la orele după amiezii circulând cu 54 de kilometri în plus față de limita admisă în interiorul localității. Polițiștii i-au arătat toate probele iar oficialul de la FRF a fost nevoit să predea permisul pentru o perioadă de 90 de zile. Burleanu se deplasa pe drumul european E 85, dinspre București spre Focșani.

1 COMENTARIU

  1. […] Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost fără permisul de conducere, fiind totodată sancționat, după ce a fost surprins de aparatul radar conducând cu 104 km/h pe raza localității buzoiene Mihăilești. Potrivit surselor, președintele FRF Răzvan Burleanu a fost lăsat fără permis de conducere pentru trei luni după ce a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe raza localității Mihăilești, județul Buzău, cu 104 km la oră. Totodată, polițiștii l-au sancționat pe președintele FRF și cu nouă puncte amendă. Burleanu a fost oprit de Poliție la orele după amiezii circulând cu 54 de kilometri în plus față de limita admisă Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.