Familia Boscodeala
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a împlinit săptămîna aceasta 54 de ani. A avut o zi aglomerată, cu urări și momente de calitate petrecute alături de cei dragi, dar a avut parte și de multă muncă.
Primarul Boșcodeală a declarat miercuri că familia a fost prima pe lista celor care l-au felicitat, însă i-au fost alături și colegii de partid.
”De dimineață m-a felicitat familia pentru că așa e normal, am mers apoi la Primărie, a fost o zi foarte aglomerată, am făcut planificarea serviciilor publice pentru sărbători, pentru că serviciile publice lucrează de sărbători mai abitir ca în rest, apa, canalizarea, salubritatea lucrează în aceste zile cu program mărit, nu lucrează însă transportul public, apoi am făcut plățile zilnice, m-am întâlnit cu colegii de partid iar seara am sărbătorit cu familia”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Edilul a menționat, totodată, că va petrece Crăciunul, în familie, însă de Revelion nu s-a decis ce face.

1 COMENTARIU

  1. […] Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a împlinit săptămîna aceasta 54 de ani. A avut o zi aglomerată, cu urări și momente de calitate petrecute alături de cei dragi, dar a avut parte și de multă muncă. Primarul Boșcodeală a declarat miercuri că familia a fost prima pe lista celor care l-au felicitat, însă i-au fost alături și colegii de partid. ”De dimineață m-a felicitat familia pentru că așa e normal, am mers apoi la Primărie, a fost o zi foarte aglomerată, am făcut planificarea serviciilor publice pentru sărbători, pentru că serviciile publice lucrează de sărbători mai abitir ca în Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.