Dan Virgolici
imagine © AMCKART Racing
Motociclistul Dan Vârgolici, prins de polițiștii buzoieni conducându-și autoturismul sub influența băuturilor alcoolice deși avea permisul anulat de mai multă vreme, a fost arestat pentru 29 de zile după ce a încercat să-i ofere polițistului 15.000 de euro pentru a-l face scăpat.
Inițial magistrații de la Tribunalul Prahova au decis cercetarea lui Vârgolici în stare de libertate cu interdicția de a părăsi țara dar procurorii au făcut recurs iar magistrații Curții de Apel Ploiești au decis ca acesta să primească mandat de arestare pentru 29 de zile.
Afaceristul în vârstă de 39 de ani, Daniel Vârgolici, i-a promis unui polițist buzoian de la Biroul Rutier 15 mii de euro pentru a-l scăpa de dosar penal, după ce a fost descoperit în trafic băut și cu carnetul de conducere anulat. Pe 8 mai, la două zile de la consumarea acestei scene, Vârgolici i-a oferit omului legii de la Buzău 1800 de euro și 1000 de lei, cu promisiunea de a-i înmâna cât de curând și restul sumei promise. Numai că polițistul și-a anunțat superiorii iar DNA a organizat un flagrant în urma căruia afaceristul a fost prins cu mita-n mână.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.