Mult așteptata „asfaltare” a Aleii Sporturilor este doar o reparație. Vezi aici când se va face asfaltarea completă!

0
1278

Promisă încă de acum un an și așteptată ca pe o minune ce ar fi trebuit să se întâmple după amenajarea intrării în partea de sud a municipiului, „asfaltarea” Aleii Sporturilor a demarat în tromba, marți dimineață, cu tronsonul situat între intersecția cu strada Alexandru Marghiloman și intersecția cu strada Dorobanți. Dacă la primele ore ale dimineții locatarii din jur s-au bucurat la vederea utilajelor după câteva ore au realizat că marea asfaltare este de fapt o nouă peticeală, pe porțiuni ceva mai mari decât a fost făcută, în două rânduri, anul trecut.

Potrivit viceprimarului Ionuț Apostu lucrarea demarată marți dimineață este doar o reparație a Aleii Sporturilor care după astuparea fisurilor din carosabil va fi acoperită cu un strat de uzură de 6 centimetri.

„Nu se putea face o asfaltare ca lumea la acest moment pentru că peste doi ani strada va fi săpată pe ambele părți pentru înlocuirea unor conducte de canalizare. După finalizarea lucrărilor la canalizare, programate să înceapă peste doi ani, se va face lucrarea completă cu asfaltarea străzii, a trotuarelor și îngroparea cablurilor aeriene” a declarat viceprimarul Ionuț Apostu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.