Municipiul Buzău GREȘEȘTE, din nou, în războiul cu Compania de Apă

0
612

O nouă lovitură de teatru s-a produs luni în cadrul Adunării Generale a Acționarilor Companiei de Apă Buzău. Hotărârea de Consiliu Local Municipal votată la ședința de vineri prin care Georgeta Cristea era desemnată reprezentant al municipiului Buzău în AGA a Companiei de Apă Buzău a fost declarată nulă de drept după ce a fost verificată de președintele Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Buzău.
Motivul a fost acela că în cuprinsul hotărârii de consiliu adoptate vineri după revocarea cerută de Instituția Prefectului au fost menținute aceleași formulări din hotărârea care a fost revocată după ce a fost declarată ilegală și, conform legii, și această hotărâre a fost considerată nulă de drept.
Prin urmare în lipsa unei hotărâri de Consiliu Local Municipal valide municipiul Buzău nu a putut fi reprezentat în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă Buzău și astfel ședința nu s-a putu ține din lipsă de cvorum.
Conform regulamentului atât Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă Buzău ordinară cât și cea extraordinară au fost reconvocate pentru marți dimineață, timpul până la demararea unei noi adunări generale fiind însă prea scurt pentru a putea fi adoptată o nouă hotărâre de Consiliu Local Municipal care să îi permită municipiului Buzău să își desemneze un reprezentant în AGA Companiei de Apă Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.