Președintele Consiliului Județean Buzău spune România prezentată la televizor este mult diferită de România reală și le cere parlamentarilor să termine cu jocurile de imagine să realizeze lucruri concrete pentru cetățenii s-au săturat să aștepte la infinit schimbările promise.

„Eu nu vreau să fac politică pentru că mi-am propus să nu fac politică la Consiliul Județean dar, nu prea mai pot să mă uit la mă uit la televizor. Bine mă mai uit acum că este campionatul asta european și îmi place sportul dar altfel….  Este incredibil ceea ce văd. Lucrurile în România merg perfect, lumea e fericită, economia duduie, lucrurile sunt într-o normalitate și când vii dimineață la serviciu nu sunt bani la PNDL. Eu fac un apel la cei ce ne reprezintă, chiar și la parlamentarii noștri care ne reprezintă la Centru. Dacă nu vor termina cu discuțiile astea sterile nu știu unde vom ajunge. Ne batem în tot felul de idei la televizor să demonstrăm care suntem mai deștepți și mai frumoși deși nu asta este rolul nostru ci trebuie să facem ceva pentru cetățenii ăștia care așteaptă și nici timpul nu mai are răbdare cu noi dar nici noi nu mai avem răbdare cu timpul”, a spus Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Totodată Neagu spune că pandemia de Covid-19 a adus cu ea o altă pandemie și mai periculoasă care afectează în special politicienii. Aceea de a spune jumătate de adevăruri și de a minți cu zâmbetul pe buze.

„Și mai este o chestie pe care pe mine mă deranjează teribil. E la modă acum, la politicieni, o chestie… mint cu atâta nonșalanță de începi să îi crezi. Pandemia asta cred că ne-a mai adus o pandemie. Boala de a spune adevăruri pe jumătate și de a minți cu zâmbetul pe buze.  Dar, una peste alta, cred că au făcut ăștia niște cursuri cu oameni de specialitate de și ei ajung să creadă ceea ce spun. Cred că ajung acasă și realizează câte lucruri mărețe au făcut în România. Nu se mai poate așa. Noi avem nevoie de lucruri concrete și totul este bine la televizor dar dacă mergi pe la țară așa și chiar pe la oraș, observi că nu prea mai este așa de bine”, a încheiat Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.