Viceprimarul Ionuț Apostu a hotărât să renunțe la postul de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu în care a fost numit, luni, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu și se va întoarce la funcția de viceprimar al Buzăului, în care a fost ales în vara anului 2016.

Apostu și-a anunțat decizia pe pagina personală de Facebook, acolo unde a explicat și motivele ce au stat la baza hotărârii de a nu pleca la București.

Îndrăznesc să cred în Buzău!
Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat.
Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat.
În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău.
Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie.

Ionuț Apostu – viceprimarul municipiului Buzău și al buzoienilor

La rândul său președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Apostu păentru gestul făcut și i-a mulțumit că a decis să își facă treaba pentru care a fost ales.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.