Buzoianul Cristinel Romanescu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă, el fiind singurul candidat şi obţinând 71 de voturi dintr-un total de 73, atâţi delegați câţi au fost prezenți la Adunarea Generală a FRTM.

Romanescu își începe astfel cel de-al cincilea mandat în fruntea Feederației Române de Tenis de Masă, mandat în care iși propune ca tenisul de sasă să aducă la București o medalie olimpică.

„În programul pentru umătorul mandat obiectivul principal este ca tenisul de masă să obțina o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokio, pentru că dacă la competițiile  europene avem performante, la Jocurile Olimpice nu am reușit, până acum, să aducem nici o medalie și asta este obiectivul nostru în următorii 4 ani”, a declarat Cristinel Romanescu pentru Observatorul Buzoian.

Pe lângă Romanescu, la conducerea FRTM, a fost ales tot cu 71 de voturi, Nicolae Ocheană-vicepreședinte în timp ce Beatrice Romanescu a fost aleasă reprezentant mass-media.

Reprezentanţii cluburilor au fost aleşi Adrian Moldovan – CSM Bistriţa ( 59 voturi ); Andrei Semerjai – LPS Constanţa ( 52 voturi ) şi Bogdan Marinescu – Steaua Bucureşti ( 49 voturi ).

De asemenea, din Consiliul Director fac parte Radu Voinea – secretar general, Luminiţa Puiu – trezorier şi Viorel Filimon – antrenor federal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.