Unii se cred regi pe șosele și își pun în pericol siguranța proprie dar și viața celorlalți participanți la trafic. Este și cazul unui bucureștean de 32 de ani prins de polițiștii de la Rutieră conducând nebunește, mai exact cu 183 km/h în localitatea Poșta Câlnău. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.
Totodată, un bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poşta Cânlău din judeţul Buzău, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.
Cei doi vitezomani inconștienți au fost prinși de polițiști care au ieșit la pândă cu o autospecială neinscripționată, dotată cu radar.
” Poliţia Română îşi adaptează permanent mijloacele de acţiune la situaţia din teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, în urma unei acţiuni pe D.N. 2.
În perioada următoare, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru salvarea de vieţi, folosind şi această autospecială”, se arată într-o informare a Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.