Gheorghe Vlase
Apele sunt pe cale să se liniștească în filiala județeană a PLR, agitată în ultima vreme după ce președintele interimar al formațiunii, Gheorghe Vlase, a fost acuzat de colegii de partid de comportament dictatorial. Reclamația împotriva lui Vlase făcută de câțiva membri de partid avându-l în frunte pe fostul șef al Tribunalului, Gheorghe Pană, a ajuns la urechile conducerii centrale, care a desemnat un vicepreședinte al PLR să verifice situația de la Buzău.
Liderul buzoian al PLR, Gheorghe Vlase, nu recunoaște însă că ar fi avut o atitudine nepotrivită față de colegii săi și crede că aceștia ar fi recurs la acest gest pentru a scăpa de sarcinile de partid ce le reveneau.
„Cei care au făcut reclamația nu vor să muncească pentru partid, să se ocupe de aducerea de noi oameni și de punerea pe picioare a organizației. Vor în schimb funcții în deconcentrate și de aici și neînțelegerile iscate. Așteptăm ca vicepreședintele PLR care a fost desemnat să discute cu membrii de partid și sunt convins că adevărul va ieși la iveală”, a declarat președintele interimar al PLR, Gheorghe Vlase.
Surse politice din interiorul formațiunii amintite spun că fostul șef al Tribunalului Buzău ar fi intenționat să acceadă în scaunul de subprefect iar ceilalți nemulțumiți vizau funcții în instituțiile deconcentrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.