George Scutaru

Fostul lider al PNL Buzău, George Scutaru, a fost eliberat vineri din funcția de consilier prezidențial pentru securitate naţională, fostul deputat de Buzău fiind înlocuit de Ion Oprişor, care deţinea funcţia de consilier de stat la Secretariatul CSAT. Acest gest s-ar putea traduce prin faptul că Scutaru, fost deputat de Buzău, ar fi favoritul președintelui IOhannis pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe.
George Scutaru a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pe 22 decembrie, când preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a sa în funcţia de consilier prezidenţial. alături de Sorin-Dan Mihalache, Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu şi Tratiana Niculescu Bran.

George Scutaru, fost lider al deputaţilor PNL, a fost jurnalist al agenţiei MEDIAFAX din 1993 până în 1998, când a devenit consilier al preşedintelui ApR, Teodor Meleşcanu, formaţiune politică la care şi-a depus şi adeziunea.

În 2001 Scutaru devine membru al PNL, în urma fuziunii cu ApR, şi obţine în 2002 funcţia de preşedinte al Biroului Politic Teritorial PNL Buzău.

Din 2010 şi până anul acesta a condus organizaţia judeţeană a PNL Buzău. Scutaru a deţinut trei mandate consecutive de deputat şi s-a specializat în probleme de securitate, după ce a absolvit Facultatea de Istorie la Universitatea Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.