UPDATE:
Incendiul în care o fetiță de 4 ani din Glodeanu Sărat a murit carbonizată iar frații ei, de 3 și respectiv 7 ani, au necesitat îngrijiri medicale, a fost provocat de joaca copiilor cu focul.
“Proprietara a fost plecată în sat să muncească cu ziua și a lăsat nesupravegheați cei trei copii. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.”,a declarat căpitan Gabriel Crunteanu de la ISU Ialomița.
O fetiță de 4 ani a murit iar frații ei de 3 ani și respectiv 7 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineață.
După ce unul dintre copii s-ar fi jucat cu focul, flăcările au cuprins întreaga locuință iar copiii ar fi încercat să se ascundă sub un pat. La un moment dat, focul a fost observat de la distanță de un bărbat care, odată ajuns la locul incendiului, a reușit să îi scoată afara pe doi dintre copii, pe băiatul de 3 ani și pe cel de 7 ani. Fetița de 4 ani a fost găsită de pompieri în casa cu trupul carbonizat. Băiatul de 3 ani a suferit arsuri grave și a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din București. Fratele lui mai mare a suferit un atac de panică și primit îngrijiri medicale, starea lui fiind bună, în acest moment.
Ancheta a fost preluată de polițiști care trebuie să stabilească dacă mama celor trei are vreo vină pentru cele produse, ea putând fi acuzată, la finalul cercetărilor, de neglijență.
Femeia a declarat după tragedie că nu a lipsit mult de acasă, recunoscând, totodată, că nu a fost prima data când și-a lăsat copii nesupravegheați.
Locuința familiei a fost distrusă în totalitate de incendiu. Imobilul nu este asigurat iar pagubele depășesc câteva zeci de mii de lei.

O nenorocire s-a abătut asupra unor oameni din localitatea Glodeanu Sărat. Casa le-a fost cuprinsă de flăcări luni dimineață, focul provocând o adevărată tragedie. O fetiță de 4 ani a fost găsită carbonizată, un frățior de-al ei, de 3 ani, a suferit arsuri pe corp, iar un altul a reușit să se salveze, însă este în stare de șoc.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomița, Daniel George, incendiul din Glodeanu Sărat a fost anunțat luni, în jurul orei 10.00. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că flăcările cuprinseseră întreaga locuință. Focul se manifesta generalizat, fără prea mari șanse de a mai salva ceva.
Șocul și mai mare a fost atunci când într-unul dintre dormitoare, echipele de salvare au găsit o fetiță de 4 ani carbonizată. Un frate de-al ei de 3 ani a suferit arsuri pe corp, el urmând a fi transportat cu un elicopter la un spital din București. În plus, un băiat de 7 ani se afla în stare de șoc, fiind cuprins de un atac de panică. Băiatul a fost preluat de echipajul SMURD care îi acordă primul ajutor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomița, incendiul nu este stins la ora transmiterii acestei știri, cauzele urmând a fi stabilite ulterior.
Potrivit unor surse, mama copiilor s-ar fi aflat în sat la muncă în timp ce tatăl lor ar fi în închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.