catuse

Patronul unei cafenele de pe Spiru Haret, implicat în afaceri necurate cu droguri, a fost condamnat definitiv la închisoare. El va trebui să ispășească 4 ani şi 10 luni de detenție, pentru că a făcut parte dintr-o rețea de trafic de stupefiante.
Alexandru Vrapciu a fost ares­tat, anul trecut, fiind condamnat de TRibunalul BUzău în timp ce Curtea de Apel Ploiești, acolo unde s-a judecat apelul, a menținut sentința inițială.
„Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de incul­pații Vrapciu Octavian Alexan­dru și Brică Constantin împotriva aceleiași sentințe. Compută din pedeapsa principală aplicată inculpatului Vrapciu Octavian Alexandru perioada reținerii și arestării preventive de la 23.08.2014, la zi. Compută din pedeapsa principală aplicată inculpatului Brică Constantin perioada reținerii și arestării preventive de la 23.08.2014, la 19.02.2015. Men­ține restul dispozițiilor sentin­ței. (…) Definitivă“, se precizează în încheierea pe scurt a ședinței.
Alexandru Vrapciu a fost condamnat la 2 ani închisoare pentru infrac­țiunea de constituire a unui grup infractional organizat, la 4 ani închisoare pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc, la 6 luni în­chisoare pentru infracțiunea de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv fără auto­rizație.
Potrivit procurorilor, Alexandru Vrapciu și alţi 6 tineri au furnizat droguri pe piața din Buzău și Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.