Ionuț Romeo Ralea și Nicușor Chiru

Polițiștii nu au încă nici o veste despre cei trei tineri-doi militari și un polițist de frontieră-dispăruți de aproape o lună. Oamenii legii de la Buzău care au în lucru misteriosul dosar al dispariției celor trei tineri-Ionuț Ralea, Nicușor Chiru și Constantin Avramescu-i-au dat în urmărire națională și internațională pe cei trei, însă până acum nu au primit nici o veste. Zilele viitoare, sunt așteptate de la Biroul Interpol informații care vor confirma sau infirma scenariul unei arestări în cazul celor trei. De altfel, cunoscuți ai celor trei buzoieni ies la iveală cu declarații care vin să confirme faptul că cei doi militari și polițistul de frontieră nu sunt chiar ușă de biserică. Cunoscuți ai tinerilor vorbesc, sub rezerva anonimatului, despre trafic de mașini și chiar despre infracțiuni mult mai grave de care Ralea, Chiru și Avramescu nu ar fi străini.
Cei doi militari și polițistul de frontieră și-au luat concediu luna trecută și împreună au plecat, după cum susțin cunoscuții, în Olanda de unde aveau de gând să cumpere o mașină. Ultimul semn venit din partea celor trei a fost la finele lunii trecute, undeva pe 26-27 iulie, când au dat un telefon în țară, la rude, fără a lăsa impresia că sunt în vreo încurcătură. De atunci, nimeni nu a mai putut lua legătura cu tinerii, iar, după câteva zile, familiile i-au dat dispăruţi. La unitatea militară unde lucrau doi dintre ei, dar şi la Poliţia de Frontieră Tulcea unde era angajat Constantin Avramescu, au început anchete, cei trei fiind consideraţi dezertori.
Cristina DINULESCU

Citește și: Trei tineri, doi militari angajați și un polițist de frontieră, dispăruți fără urmă, peste hotare. Militarii au fost declarați dezertori iar polițiștii îi caută prin închisori 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.