Nici unul dintre candidații pentru funcțiile de șefi ai Poliției Locale Buzău nu a reușit să treacă de proba scrisă desfășurată miercuri și astfel toate nici unul dintre locurile scoase la concurs nu a fost ocupat.

Opt candidați au fost admiși să susțină testul scris în urma selecției de dosare însă nici unul dintre aceștia nu a reușit să obțină o notă favorabilă și implicit postul pentru care a concurat. Astfel pentru postul de  director executiv singurul candidat înscris a fost Ion Marin fostul comandant al IPJ Buzău,  pentru funcția de director executiv adjunct s-au înscris Marian Ioniţă, lucrător în Poliţia Locală Buzău, Ion Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţieși Cornel Dumitrascu,  fost ofiţer de informaţii în S.R.I., din care doar ultimii doi s-au prezentat la examen.

Funcția de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră a fost una cu cea mai mare concurență aici fiind admise patru dosare. Printre acestea două aparțineau unor oameni cu state vechi în poliția rutieră respectiv colonelul Viorel Niță și Marin Șerbulea care a ocupat funcția de șef al serviciului rutier municipal  dar și doi angajați ai poliției locale Liviu Dragomir şi Liviu Niţă.

Și aici situația a fost similară dacă Liviu Dragomir a ales să nu se mai prezinte la examen ceilalți trei, deși au dat testul nu au obținut note de trecere.

În acest context cel mai probabil concursul urmează a fi reprogramat la o dată care va fi anunțată ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.