Judecătorii au amânat procesul în care senatorul buzoian Victor Mocanu este acuzat de fapte de corupție comise pe vremea când se afla în fruntea Consiliului Județean. Mocanu, care a fost trimis în judecată alături de Constantin Lungu și de patronul unei firme care distribuie aparatură medicală, va trebui să vină din nou în fața judecătorilor pe data de 22 februarie.
Ceva mai repede, adică pe data de 19, este rândul deputatului Titi Holban să revină în fața judecătorilor. Aceștia au amânat procesul prin care deputatul râmnicean este judecat pentru trafic de influență pentru data de 19 februarie.
În fine, ultimul dintre cazuri, cel în care fostul liberal Cristi Bîgiu este judecat pentru spălare de bani alături de fostul ministru de Interne, Cristian David și de omul de afaceri buzoian Gheorghe Doloiu a fost amânat pentru data de 18. Magistrații au decis totodată să mențină măsura controlului judiciar luată în cazul afaceristului buzoian Gheorghe Doloiu, decizia putând fi contestată în 48 de ore.

1 COMENTARIU

  1. […] Judecătorii au amânat procesul în care senatorul buzoian Victor Mocanu este acuzat de fapte de corupție comise pe vremea când se afla în fruntea Consiliului Județean. Mocanu care a fost trimis în judecată alături de Constantin Lungu și de patronul unei firme care distribuie aparatură medicală, va trebui să vină din nou în fața judecătorilor pe data de 22 februarie. Ceva mai repede, adică pe data de 19, este rândul deputatului Titi Holban să revină în fața judecătorilor. Aceștia au amânat procesul prin care deputatul râmnicean este judecat pentru trafic de influență pentru data de 19 februarie. În fine, ultimul Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.