Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” a desemnat, luni, un nou Consiliu de Administrație la Compania de Apă Buzău, organism din care fac parte cinci persoane desemnate în urma procedurii de selecție încheiată la finele lunii iunie. Astfel, din coul Consiliu de Administrație fac parte doi ingineri, Maria Săvulescu și Petruș Hintă, doi economiști Manuela Zoița și Bogdan Ion și avocatul Alexandru Sălcuțan.

„Avem Consiliu de Administrație astăzi s-a luat votul ADI „Buzău 2008” în urma selecției făcute de firma de management. Sunt ferm convins că situația se va îmbunătăți. Urmează ca UAT-urile care fac parte din AGA să dea hotărârile de Consiliu care să de mandat ca și în AGA să fie votat acest consiliu și sunt convins că va fi votat și acest consiliu format din cei cinci candidați”, a spus președintele A.D.I. „Buzău 2008” Petre Emanoil Neagu.

Odată cu instalarea noului Consiliu de Administrație, primarul Constantin Toma speră ca municipalitatea sa se poată impune în conducerea Companiei de Apă unde municipalitatea este acționar majoritar și chiar a anunțat că echipa ideală ar fi fără actualul director general al Companiei, Ionel Tescaru.

„La prima vedere pare un consiliu independent cu oameni mult mai bine pregătiți și sper să se întâmple lucruri bune și la această companie. Sunt multe măsuri care trebuie luate, primul lucru sunt investițiile apoi reducerea numărului de personal care este foarte mare. Echipa completă ar trebui să fie fără domnul Tescaru”, a declarat Constantin Toma.

La rândul său, directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru este încrezător în colaborarea pe care urmează să o aibă cu noul organism de conducere validat luni de A.D.I. „Buzău 2008”.

„Urmează convocarea AGA și apoi se va definitiva procedura de numire a noului Consiliu de Administrație. Aceasta va fi cel mai probabil în data de 6 august. Sper să lucrez bine cu noul Consiliu de Administrație și să fie benefic companiei mai ales că din el fac parte oameni cu experiență care au mai lucrat în domeniu și în vechiul consiliu și în consiliu provizoriu”, a spus Ionel Tescaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.