Nou înființatul club sportiv al Primăriei Buzău nu are sediu și își desfășoară activitatea „pe unde se poate”

0

 

UPDATE: Potrivit unor informații deultimă oră, neconfirmate încă oficial, în urma unor discuții purtate marți cu conducerea Primăriei Buzău s-a decis ca Secția de Fotbal a SCM Gloria Buzău să fie preluată de fostul jucător al Gloriei, Antonio Pufi Stoian. De asemenea, se pare că pe postul de antrenor al formației va veni Leonida Nedelcu.

 

Clubul sportiv al Primăriei Buzău, SCM Gloria Buzău, și-a prezentat marți, președinți principalelor secții sportiv care vor active în nou înființatul club al municipalității. Într-o conferință de presă organizată la sala de consiliu a Primăriei Municipiului Buzău în lipsa unui sediu al noului club, președintele Vasile Niță a prezentat public conducătorii secțiilor sportive dar și ce și propun aceștia în primele luni de la înființare. De la întâlnire au lipsit președintele Secției de Atletism-Dumitru Tudorie, președintele Secției de Șah-Ion D. Popescu care și-a trimis însă un reprezentant în persoana  lui Liviu Iustin și președintele Secției de Fotbal-care nu fusese desemnat încă la ora susținerii conferinței de presă.

Au răspuns prezent la întâlnirea cu presa șefa Secției de Modelism-Alina Ene, șeful Secției de Rugby-Constantin Moroianu, șeful Secției de Tenis de Masă George Ciubotaru, șeful Secției de Handbal Radu Bogdan și bineînțeles președintele interimar Vasile Niță care s-a dovedit a fi ușor irascibil la întrebările legate de bugetul alocat fiecărei secții în parte, mărturisind în final că se enervează destul de ușor din cauza problemelor cu sediul cu care se confruntă noul club sportiv.

„Este adevărat ă nu avem un sediu al nostru și nu avem unde să lucrăm, să ne facem treaba, să întocmim acte și ceea ce mai avem d făcut. Ne întâlnim pe unde se poate sau chiar pe stradă și asta pentru că deși prin hotărâre CLM avem alocat un spațiu la Stadionul Gloria nu am putut și nu știu când vom putea intra acolo”, a declarat președintele interimar al SCM Gloria Buzău, Vasile Niță.

Potrivit conducerii SCM Gloria Buzău cei mai multi bani vor reveni Secției de Rugby(peste 500.000 lei), Secției de Handbal(aproximativ 460.000 lei) in timp ce Secția de Fotbal va primi aproximativ 150.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.