John DOE

Social-democrații buzoieni s-au întâlnit vineri să găsească un înlocuitor pentru funcția lăsată vacantă de Maria Buleandră, însă până în acest moment nu a fost identificat un înlocuitor. De altfel, surse social-democrate au declarat sub rezerva anonimatului că viitorul prefect va fi desemnat după o consultare foarte serioasă a membrilor de partid dar și a partenerilor de guvernare de la UNPR și PLR.
Practic, calea negocierilor este deschisă și, până la acest moment, nu se știe dacă viitorul prefect al județului va fi de la PSD, UNPR sau PLR.
Contactat telefonic de Observatorul Buzoian, șeful UNPR Buzău, senatorul Constantin Popa, a declarat că nu și-a propus să desemneze un înlocuitor pentru Maria Buleandră din rândul progresiștilor buzoieni chiar dacă șeful său de partid, vicepremierul Gabriel Oprea, este cel care ar avea un cuvânt greu de spus în nominalizarea prefectului de Buzău.
„Nu ne-am propus(nr. UNPR Buzău) să desemnăm un om pentru Prefectura Buzău. Îi lăsăm pe colegii de la PSD sau, de ce nu, pe domnul Gheorghe Vlase de la PLR, să stabilească dânșii cine va fi următorul prefect”, a declarat, senatorul Constantin Popa.
Dar nici președintele PLR Buzău, Gheorghe Vlase, nu crede că în postul de prefect al județului ar putea accede altcineva decât un social democrat.
„Nu cred că se pune problema să fie altcineva din afara PSD pentru simplul motiv că la Buzău, conform protocolului stabilit la Centru, atât postul de prefect cât și cel de subprefect revin PSD”, a declarat Gheorghe Vlase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.