Fostul lider al PSD Buzău, Ion Vasile și deputatul Adrian Mocanu nu vor mai fi cooptați în rândurile PNL. Anunțul a fost făcut de noul președinte desemnat, Ovidiu Anghel care a explicat pentru Observatorul Buzoian că este exclusă venirea celor doi social-democrați.
”Este exclus. Avem proiecte politice diferite. Nu luăm în calcul venirea celor doi nici măcar ca simpli membri de partid”, a declarat Ovidiu Anghel.
Totodată, noul președinte a spus că se așteaptă ca odată rezolvată această probleme anunțatele plecări din partid să fie stopate și toți liberalii să se adune și să înceapă munca în vederea pregătirii alegerilor locale.

Contactat telefonic, deputatul Adrian Mocanu a spus că se abține de la orice comentariu.

5 COMENTARII

  1. Așa prosti ca liberali nu am văzut. Doctorul ar trebui să meargă la pmp și să câștige primăria buzău cu lazar sorin sau cu preotul Negoiță. Buzoieni nu votați în veci pnl e un partid de oportuniști.

  2. Esti informat Andrei, dar spune si ca a fost subprefect in echipa cu Beganu, ca a tradat PDL-ul pentru ca nu l-au lasat sa candideze, stiind ei foarte bine ca in afara de multa vrajeala, nu e bun de nimic, s.a.. Dar cel mai grav este ca era omul de casa al ghici cui ??? … Va continua…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.